Informatie Abonnement
Informatie Mediakit
Doelstelling en doelgroep
Doelstelling
Texpress is het maandelijkse, toonaangevende vakblad in de Benelux voor de tapijt-, interieurtextiel en kledingsector. En dat al sinds 1958. Met de keuze voor onderwerpen en de manier van presenteren wil Texpress haar lezers optimaal informeren. Dit betekent dat ook trends en visies die niet direct lijken aan te sluiten bij de branche, onder de aandacht worden gebracht. 

Doelgroep
De redactie stemt de inhoud af op de informatiebehoefte van beleidsmakers die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van commercie, inkoop, financiën, techniek, logistiek en ict. Deze functionarissen werken bij grote multinationals, het midden- en kleinbedrijf, de zakelijke dienstverlening, branche- en beursorganisaties. Via abonnees en lezers bereikt Texpress circa 5.000 managers. Texpress verschijnt maandelijks.

Plaats verwijzing op Twitter Plaats verwijzing op Facebook Plaats verwijzing op LinkedIn Mail verwijzing naar Vriend(in)
Bladformule
Redactionele Formule
Texpress is een multimediaal platform. Naast het blad maken we intensief gebruik van de website. Deze wordt regelmatig geactualiseerd waarbij de klemtoon ligt op korte, nieuwsachtige onderwerpen. Bovendien bieden we daar ook diensten aan die alleen toegankelijk zijn voor abonnees van Texpress, zoals de mogelijkheid artikelen na te lezen in het archief, beeldmateriaal te downloaden etc. 

In het blad besteden we aandacht aan:

 • Nieuws, actualiteit, trends en ontwikkelingen.
 • Artikelen over onder andere: ecologie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, techniek, vakbeurzen, interieur, textiel, stoffen, marketing, ICT, transport, logistiek, innovaties. Maar ook over organisatie en personeelsmanagement.
 • Het hart van elk nummer wordt gevormd door de Special, waarin een belangrijk onderwerp of thema wordt uitgediept. De hele bedrijfskolom - van leverancier tot eindgebruiker - komt hierbij aan bod, evenals de omgevingsfactoren zoals trends, toekomstvisie en ontwikkeling.
 • Hiernaast blijven we uiteraard ruim aandacht besteden aan de drie sectoren die wij vertegenwoordigen door middel van korte, vakinhoudelijke informatie, de zogenaamde pijlerpagina's.
 • Columns geschreven door trendsetters en leidende mensen uit de industrie met een toekomstvisie.
 • Plaats verwijzing op Twitter Plaats verwijzing op Facebook Plaats verwijzing op LinkedIn Mail verwijzing naar Vriend(in)
  Adverteren

  Wie zijn wij?

  Texpress komt tostand in samenwerking met een groep van professionele redacteuren. Specialisten met een achtergrond in textiel, chemie en techniek maar ook in marketing, ecologie en innovatie. Uitwisseling van informatie vindt tevens plaats met brancheorganisaties, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

  Voor u als adverteerder betekent dit dat u op het moment suprème uw doelgroep bereikt.

  Contact 

  Nedem Business Publications B.V.

  Advertenties

   
  Hans Huitenga
  j.w.huitenga@texpress.nl
  T 0031 (0)20 644 90 30
  F 0031 (0)20 644 90 35
  M 0031 (0)6 54 76 65 47
  Plaats verwijzing op Twitter Plaats verwijzing op Facebook Plaats verwijzing op LinkedIn Mail verwijzing naar Vriend(in)
  contact              disclaimer

  website & hosting door Support2U